Senarai Harga Tempahan Baju Kurung

Terima kasih kerana melayari website saya.

Di sini saya sertakan senarai harga yang terbaru.

Senarai harga ini adalah sama dengan senarai harga lama, cuma saya tambah beberapa jenis baju yang saya jahit bersama dengan harga tempahan nya.

    1. BAJU KURUNG RM 35
    2. BAJU KURUNG PIPING RM 35
    3. BAJU KURUNG LINING RM 70
    4. BAJU KURUNG PESAK GANTUNG RM 35
    5. BAJU KURUNG RIAU RM 35
    6. BAJU KURUNG PAHANG RM 35
    7. BAJU KEBAYA RM 50
    8. BLOUSE RM 40
    9. BAJU MELAYU KANAK-KANAK + MATA LALAT BAWAH 6 TAHUN RM 25 – RM 30
    10. BAJU KURUNG KEDAH RM 35
    11. BAJU DATIN / BAJU KURUNG MODEN RM 35
    12. BAJU MAKMAL RM 30 – RM 40
    13. MATA LALAT & KERANG RM 8
    14. LANGSIR JAHIT LURUS RM 6 SEKEPING (Tanpa tape – 58 INCHI / 60 INCHI )

      Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :-

      Puan Nuraini(Ening)

      Sekali lagi jutaan terima kasih diatas sokongan anda semua. InsyaALLAH saya akan mepelbagaikan lagi paten baju yang saya jahit untuk anda semua.

      5 Responses

      1. Salam kak.. ada gambar ke yang boleh di tengok kak?

      2. Buat masa sekarang saya tak masukkan lagi gambar ke dalam website.
        Untuk melihat baju contoh silalah datang ke rumah.
        Terima Kasih

      3. salam,
        kak, saya berminat utk tempah baju dengan akak, kat mana bley saya dapatkan no telefon akak dan if boleh bg peta utk ke rumah akak skali sb saya pun tgal dekat dgn jusco ekuin tp ak dapat agak rumah akak kt mana. Thanks.

      4. salam kak…

        nak tanya..klu saya nak tempah 2 pasang baju kurung moden yang memerlukan lining brape yek?
        bleh courier x?coz sy kat subang jaya..

        lg 1,bleh ke kalau mintak tolong akak beli kan sekali kain untuk lining,coz sy xtau kain yang sesuai untuk wat lining tu…

        nanti akak cas sekali la yg beli lining tu..

        tp.kalau xbleh..xpe..akak inform je saya balik yek…

        TQ

        • salam….baju kurung moden lining rm130….courier boleh..tapi kos postage saya tak tanggung…pasal lining,saya tak berapa menyarankan saya yang beli…kerana pernah terjadi customen tidak berpuas hati dengan lining yang saya beli..dia kata mahal dan tak berkenan…saya lebih suka kalau customer saya yg belikan sendiri….thanks,,,

          maaf lah ,saya tak buka sgt email….so,apa2 sila message ke phone saya…tq.

      Leave a Reply

      Please log in using one of these methods to post your comment:

      WordPress.com Logo

      You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

      Twitter picture

      You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

      Facebook photo

      You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

      Google+ photo

      You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

      Connecting to %s

      %d bloggers like this: