Tempahan Pakaian Wanita

Assalamualaikum,

Terima kasih diatas sokong semua pelanggan.

Kini tempahan telah dibuka semula selepas raya 2011.

Tempoh tempahan untuk disiapkan selama 2 minggu.

Kepada sesiapa yang ingin buat tempahan, sila hubungi no 017-3590010.

Sila hubungi saya dahulu sebelum anda datang. Kadang saya keluar untuk membeli barang.

Terima Kasih.

Pn Nuraini ( Tukang Jahit)

Tempahan Ditutup – Cuti Bersalin

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Untuk pengetahuan semua, tempahan ditutup kerana cuti bersalin.

Tempahan akan dibuka semula setelah habis pantang dan akan diberitahu dalam blog ini.

Jutaan terima kasih di atas kerjasama anda semua.

Sekian Terima Kasih,

Nuraini.

Tempahan Telah Dibuka

Untuk makluman semua, tempahan telah dibuka.

Kepada sesiapa yang berminat sila rujuk peta di dalam post yang terdahulu.

Tempoh menjahit selama 3 – 4 minggu.

Sekian terima kasih.

Nuraini

 

Tempahan Ditutup Sehingga Bulan January 2009

Assalamualaikum dan salam Sejahtera,

Terima kasih kepada customer sekalian. Sokongan anda tetap saya hargai. Semoga Allah membalas jasa baik anda.

Untuk pengetahuan semua, buat masa sekarang tempahan terlalu banyak. Saya nak jait dan clear kan semua tempahan ni secepat mungkin. Oleh itu saya tutup tempahan sehingga bulan January 2009.

Segala kerjasama anda amat saya hargai.

Sekian terima kasih.

Nuraini

 

Tempahan Dibuka Semula

Terima Kasih diatas sokongan anda. Tempahan untuk Pakaian wanita dibuka semula. Disini harganya masih sama lagi macam dahulu.

1. BAJU KURUNG RM 35
2. BAJU KURUNG PIPING RM 35
3. BAJU KURUNG LINING RM 70
4. BAJU KURUNG PESAK GANTUNG RM 35
5. BAJU KURUNG RIAU RM 35
6. BAJU KURUNG PAHANG RM 35
7. BAJU KEBAYA RM 50
8. BLOUSE RM 40
9. BAJU MELAYU KANAK-KANAK + MATA LALAT BAWAH 6 TAHUN RM 25 – RM 30
10. BAJU KURUNG KEDAH RM 35
11. BAJU DATIN / BAJU KURUNG MODEN RM 35
12. BAJU MAKMAL RM 30 – RM 40
13. MATA LALAT & KERANG RM 8
14. LANGSIR JAHIT LURUS RM 6 SEKEPING (Tanpa tape – 58 INCHI / 60 INCHI )

Sila hubungi saya sekiranya ada pertanyaan.

Untuk datang kerumah,sila rujuk peta dibawah.

Terima Kasih.

Pn Nuraini -


Tempahan ditutup

Kepada Customer yang dihormati.

Untuk pengetahuan semua, sekarang terlalu banyak kain yang perlu saya jahit.

Jadi, buat sementara waktu saya tidak terima tempahan mulai 8th January 2008 hingga 31st January 2008.

Saya hendak menyiapkan dahulu tempahan yang sedia ada.

Kepada customers yang dah 2, 3 kali datang buat tempahan, saya ucapkan ribuan terima kasih.

Namun begitu customers baru pun dialu-alukan.

Tempahan akan dibuka semula pada 1st February 2008 dan akan dimaklumkan di dalam website ini.

Sekali lagi jutaan terima kasih.

Senarai Harga Tempahan Baju Kurung

Terima kasih kerana melayari website saya.

Di sini saya sertakan senarai harga yang terbaru.

Senarai harga ini adalah sama dengan senarai harga lama, cuma saya tambah beberapa jenis baju yang saya jahit bersama dengan harga tempahan nya.

    1. BAJU KURUNG RM 35
    2. BAJU KURUNG PIPING RM 35
    3. BAJU KURUNG LINING RM 70
    4. BAJU KURUNG PESAK GANTUNG RM 35
    5. BAJU KURUNG RIAU RM 35
    6. BAJU KURUNG PAHANG RM 35
    7. BAJU KEBAYA RM 50
    8. BLOUSE RM 40
    9. BAJU MELAYU KANAK-KANAK + MATA LALAT BAWAH 6 TAHUN RM 25 – RM 30
    10. BAJU KURUNG KEDAH RM 35
    11. BAJU DATIN / BAJU KURUNG MODEN RM 35
    12. BAJU MAKMAL RM 30 – RM 40
    13. MATA LALAT & KERANG RM 8
    14. LANGSIR JAHIT LURUS RM 6 SEKEPING (Tanpa tape – 58 INCHI / 60 INCHI )

      Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :-

      Puan Nuraini(Ening)

      Sekali lagi jutaan terima kasih diatas sokongan anda semua. InsyaALLAH saya akan mepelbagaikan lagi paten baju yang saya jahit untuk anda semua.

      Follow

      Get every new post delivered to your Inbox.